Al Menjador del CEIP Llebeig, amb l'ajuda de Serunion, apostem per un Menjador Sostenible, i així els ho fem arribar als nostres xiquets i xiquetes.
Un concepte de restauració que promou i educa als escolars al voltant d'una alimentació saludable, respectuosa amb el medi ambient i solidària amb l'entorn. El nostre objectiu és conscienciar als més menuts promocionant l'ecologia i la conscienciació social.
Participem activament en l'Hort Escolar proporcionant els residus orgànics que generem diàriament, per a l'elaboració del compost que s'utilitza com a fertilitzant de l'hort.
El reciclatge també forma part del nostre dia a dia, separant aquells residus no orgànics, com per exemple els envasos, al seu contenidor corresponent.
Els menús elaborats segueixen els criteris de l'estratègia Naos, la piràmide alimentaria i la dieta mediterrània com a patró d'alimentació, incorporant productes ecològics, naturals i de temporada, de proximitat o km.0.
A la fi el que més ens interessa és incidir directament en l'educació dels alumnes en hàbits sostenibles, la defensa de la cultura del reciclatge i el reaprofitament dels aliments.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada