dijous, 13 de desembre del 2018

Celebrem el Nadal!

Ja ho tenim tot a punt!!

Al menjador ha caigut una pluja d'estrels i ens l'ha deixat ple de color i llum per a rebre les properes festes de Nadal.

Tenim el sostre ple d'estreletes que han fet els nostres xiquets i xiquetes d'Infantil, amb un gran estrel al mig pintat amb les seues manetes pels més menuts de 3 anys. Quin treball més bonic han fet!!

Les finestres estan decorades amb cortines d'estrels, plenes de purpurina per a brillar el més possible, fetes pels xiquets i xiquetes de 1r i 2n. Han quedat precioses!!

Després, allà al fons, presidint el nostre menjador, com sempre, un majestuós Arbre de Nadal, fet pels artistes de 3r curs. Elegantíssim!

I els més majors de 4t, 5é i 6é han fet el magnífic Photocall, el qual entrarà en concurs amb la resta de Photocalls dels Menjadors Escolars de l'àrea sud de Serunion. Esperem tindre molta sort i festejar una gran victòria. Ens ho mereixem!!

Han sigut unes setmanes plenes de faena que han fet amb molta il·lusió per a vorer el nostre menjador lluint així de bonic, i el resultat és impecable.

Enhorabona!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada